Partneri i duhur për çdo biznes

Përshkrim i shkurtër i Zagragja & Associates.

Fillimet tona si firmë kontabiliteti e konsulence vijnë nga një trashëgimi kontabilistësh që kanë qenë në këtë profesion prej më shumë se tri dekadave. Ne krenohemi me saktësinë dhe besueshmërinë e shërbimeve tona tatimore, të konsulencës dhe të kontabilitetit. Gjatë viteve, ne kemi pasur privilegjin të punojmë me klientë nga industri të ndryshme si ato të shitjeve me shumicë, organizatave  jo-fitimprurëse, shërbimeve profesionale, teknologjisë informative, energjisë dhe shumë të tjera.

Një koleksion i gjerë i shërbimeve

Mbajtja e librave

Mëso më shumë

Shërbime të kontabilitetit

Mëso më shumë

Pregatitja dhe planifikimi I tatimeve

Mëso më shumë

Vlerësimi i biznesit

Mëso më shumë

Rekomandime nga klientët

Çfarë thonë klientët për ne

Stewart Butterfield

CEO and Co-Founder

http://zagragja.com/wp-content/uploads/2016/11/photo.jpg

Larry Page

CEO and Founder

http://zagragja.com/wp-content/uploads/2016/11/Tom-Preston-Werner.jpg

tom preston-werner

CEO and Co-Founder

http://zagragja.com/wp-content/uploads/2016/11/mr-incredible.jpg

Mr Incredible

CEO and Hero

Regjistrohu në gazetën tonë për lajme të përditëshme